Noul centru de reumatologie se deschide în curând la Cernavodă

365
Noul centru de reumatologie se deschide în curând la Cernavodă - spitalcernavoda189-1331578233.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile locale din Cernavodă au finalizat, zilele trecute, procedura de selecție a firmei care va deschide un cabinet de balneofizioterapie și reumatologie. Potrivit reprezentanților primăriei Cernavodă, centrul urmează să se inaugureze în curând în incinta Spitalului orășenesc din localitate.
Cetățenii vor beneficia, astfel, pentru prima oară, de un cabinet care va oferi servicii medicale de recuperare, la prețuri accesibile. Anul trecut, conducerea spitalului orășenesc a decis, împreună cu autoritățile locale, să înființeze un centru de recuperare medicală și fizioterapie prin atragerea unui investitor privat. Cabinetul va oferi servicii de electroterapie, hidrotermoterapie, gimnastică medicală și masaj. În plus, cabinetul va permite și efectuarea de proceduri medicale de fizioterapie, reabilitare și recuperare prin tratamente specifice pentru afecțiuni reumatismale, sechele posttraumatice și afecțiuni ale sistemului nervos central și periferic.
Mai mult, firma care va administra cabinetul va avea contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Constanța, prin urmare, pacienții din Cernavodă se vor putea trata gratuit în limita de decontare pe acest tip de servicii. Centrul de recuperare va funcționa la etajul corpului C din Spitalul orășenesc Cernavodă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5485 secunde