Șoferul cu o alcoolemie de 2,95 la mie, care a ucis trei oameni, a fost arestat

2292
Gheorghe Mâner, bărbatul mort de beat care s-a urcat la volanul unui Audi A4 și a băgat în mormânt trei oameni nevinovați, a fost arestat de magistrații de la Mangalia pentru o perioadă de 29 de zile.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Poliției Rutiere Constanța, agent principal Cristina Vasile, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare cuprinsă între 5 și 15 ani, pentru că, potrivit Codului Penal, faptul că individul a produs un accident soldat cu victime în condițiile în care se afla sub influența băuturilor alcoolice îi agravează situația juridică. Menționăm faptul că, potrivit art. 178 din Codul Penal, Gheorghe Mâner ar fi riscat o pedepasă cuprinsă între 1 și 5 ani de închisoare dacă producea un accident, cu aceleași urmări, dar fără să se fi aflat sub influența alcoolului.
Amintim că, joi seara, la intrarea în localitatea Tuzla, Mâner a produs un accident rutier care s-a soldat cu moartea a trei persoane, doi bărbați și o femeie. Polițiștii spun că șoferul avea o alcoolemie de 2,95 mg/l alcool pur în sânge.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9773 secunde