Șoferul prefectului de Gorj, care a parcat pe plajă, amendat cu 20.000 lei

961
2
Șoferul prefectului de Gorj, care  a parcat pe plajă, amendat  cu 20.000 lei - politistii-1473432146.jpg
Imagini intrigante surprinse pe plaja din stațiunea Olimp. Un constănțean a imortalizat momentul în care un autoturism ce face parte din dotarea Ministe-rului Afacerilor Interne a parcat în buza mării.

"Poate erau în misiune", glumește cel care a fotografiat autoturismul. "Fondurile MAI sunt folosite în astfel de scopuri, altele în afară de asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică", mai spune constănțeanul.

Autoturismul cu numărul de MAI, surprins parcat în buza mării, pe plaja din stațiunea Olimp, aparține Prefecturii Gorj. Explicația pentru care mașina a ajuns pe plajă face toți banii. Gheorghe Paraschivu, prefectul județului Gorj, susține că la volan se afla șoferul, care ar fi greșit drumul și s-a rătăcit! Atât de tare s-a rătăcit, încât a parcat pe plajă timp de cinci minute, potrivit celui care a fotografiat autoturismul, iar în mașină se aflau doi bărbați, care ar fi plecat la scurt timp după ce a fost făcută poza.

Șoferul prefectului de Gorj a fost identificat și amendat de polițiști cu suma de 20.000 lei. Ultimii conducători auto sancționați sunt cei care au intrat cu mai multe autoturisme pe plaja protejată de lege, de la Corbu. 

Comentează știrea

Ionut
10 septembrie 2016
Plaja

Un mare nesimtit care se crede mai presus de lege. Ce i drept amenda e cam mare

Eu
10 septembrie 2016
Amenda potrivita

Amenda este potrivita. Nu este o simpla greseala, parcarea acolo s-a facut intentionat si cu aroganta.Nimeni nu i-a pus pistolul la tampla sa parcheze acolo.Educatia se face si cu astfel de amenzi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2833 secunde