Șoferul scandalagiu de la Ovidiu, sub control judiciar pentru două luni!

361
Șoferul scandalagiu de la Ovidiu, sub control judiciar pentru două luni! - 11febrcontroljudiciar-1613037694.jpg

Articole de la același autor



Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus măsura controlului judiciar, pentru următoarele 60 de zile, pentru tânărul care a provocat un accident rutier în Ovidiu, iar ulterior a încercat să fugă din spital. 
Tânărul, Ismet O., în vârstă de 27 de ani, este cunoscut cu antecedente penale, el fiind condamnat în trecut într-un dosar penal pentru omor. În prezentul dosar este anchetat pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. 
„În data de 09.02.2021, O.I. a condus autoturismul marca Nissan pe DN2A în oraşul Ovidiu, jud. Constanţa, şi după ce a fost implicat într-un accident rutier a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii îmbibaţiei alcoolice din sânge. Cercetările vor fi efectuate în continuare de către organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa – Serviciul Rutier, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpat. 
Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor”, au arătat procurorii. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7214 secunde