Sorin Blejnar, albit de procurorii constănțeni

410
Sorin Blejnar, albit de procurorii constănțeni - dcf0e000590eb24991d2debe745b1b9d.jpg
Sorin Blejnar, una dintre presupusele "regine" la care se spune că ar fi ajuns șpaga de la punctele de frontieră românești, a fost scos de sub urmărire penală într-un dosar penal pe care-l avea la Constanța. Dacă, în urmă cu aproximativ doi ani, procurorii s-au autosesizat cu privire la presupuse fapte penale comise de acesta, iată că tot ei s-au desesizat, dispunând scoaterea de sub urmărire penală atât a lui, cât și a altor persoane cercetate în același dosar.
Într-un comunicat remis, ieri, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanțase arată că s-a dispus, așadar, scoaterea de sub urmărire penală a Anei Jarda, Sorin Blejnar, Mădălinei Gheorghe, Nicușor Drăgan, Monicăi Ion - membri ai Comisiei de Autorizare a Antrepozitelor Fiscale din cadrul Ministerului Finanțelor Publice, precum și a Georgetei Bumbac - inspector în cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Constanța, acuzați de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată.
În cursul anului 2009, aceiași procurori s-au sesizat din oficiu în legătură cu modalitatea în care a fost autorizată în anul 2007 funcționarea unui antrepozit fiscal de depozitare a produselor petroliere.
Anchetatorii spun că, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că activitatea de autorizare a antrepozitului fiscal a fost realizată cu respectarea dispozițiilor legale în materie, respectiv Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, iar că reprezentanții autorităților publice implicate în emiterea autorizației și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu în mod corespunzător.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8473 secunde