Sorin Bochiș, pilotul supraviețuitor al accidentului aviatic, în comă!

263
Sorin Bochiș, pilotul supraviețuitor al accidentului aviatic, în comă! - bovhis3640x48029972500-1533387753.jpg

Articole recomandate

Două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în aer, sâmbătă, pe timpul unor zboruri de antrenament efectuate deasupra localității Frătăuții Vechi din județul Suceava. În urma accidentului, unul dintre piloți a murit, al doilea este în stare gravă.

Potrivit IGSU, după ciocnire, ambele aparate de zbor s-au prăbușit în afara pistei, piloții rămânând blocați în interior. Unul dintre aceștia a fost declarat decedat.

Cei doi piloți implicați în accidentul aviatic din Suceava aveau multă experiență și ore de zbor acumulate de-a lungul carierei. Pilotul supraviețuitor este Sorin Mihail Bochiș, de 53 de ani, din Timișoara.

"Pacientul este în comă. El a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis, contuzie toraco-abdominală, fractură de gambă. Este intubat ventilat mecanic și va fi adus cu elicopterul SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iași", a declarat, pentru AGERPRES, prof.univ.dr Diana Cimpoeșu, coordonatorul SMURD Iași.

Potrivit Mediafax, Sorin Bochiș, fiu de aviator, are peste 10.000 de ore de zbor, a zburat pe avioane supersonice și a locuit câțiva ani în America, de unde s-a întors după atentatele de la World Trade Center.

Bochiș lucrează ca pilot în cadrul unei mari companii aeriene, dar și în cadrul Clubului de Aviație Cioca din Timișoara, unde este și pilot de acrobații. De altfel, în ultimii ani, a participat la show-urile aviatice organizate de Aeroportul Internațional Timișoara.

Sorin Bochiș a zburat încă din primii ani de viață, tatăl său fiind aviator.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0335 secunde