Sorin Cîmpeanu: Din cele 19.000 de școli, doar 7% au autorizații ISU

133
Sorin Cîmpeanu: Din cele 19.000 de școli, doar 7% au autorizații ISU - cimpeanu680x365-1446901192.jpg

Articole recomandate

Premierul interimar, Sorin Cîmpeanu, a anunțat, sâmbătă, în cadrul conferinței de presă de la Palatul Victoria, că din cele 19.000 de școli, din țară, doar 7% au autorizație de securitate la incendii, respectiv 1.295. Asta înseamnă că, la ora actuală, 93% din școlile din România nu au avize de la pompieri. 


"Din cele 19.000 de școli, doar 7% au autorizație", a declarat Cîmpeanu.

La rândul său, copreședintele PNL, Vasile Blaga, declara, săptămâna trecută, că jumătate dintre școlile din România nu au autorizații de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Mai mult, nici Sala Palatului, unde sunt organizate anual sute de evenimente, nu ar avea suficiente ieșiri în caz de urgență.

"Dacă mergem să verificăm, și nu vreau să fiu rău, toate instituțiile statului, cred că jumătate din școli funcționează ilegal din acest punct de vedere. Știu precis că și Sala Palatului, la un moment dat, nu îndeplinea astfel de condiții. Acolo sunt 4.896 de scaune, am organizat multe mitinguri acolo, și ieșirile sunt câte sunt. De data asta, cred că vor fi luate la întrebări și vor răspunde toate autoritățile publice, la toate nivelurile, implicate în astfel de situații", spunea Vasile Blaga. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5409 secunde