Soția agresorului de la Onești, arestată

358
Soția agresorului de la Onești, arestată - politia-1614703514.jpg
Soția agresorului de la Onești, care a omorât cu cuțitul doi muncitori pe care i-a sechestrat într-un apartament, a fost arestată marți. Judecătoria Onești a decis arestarea preventivă a soției agresorului, pentru complicitate la luare de ostatici, informează Digi24. 


Femeia fusese reținută după ce anchetatorii au stabilit că, în timpul evenimentului de luni, ea se afla la etajul 4 al aceleiași clădiri, cu un etaj mai sus față de apartamentul groazei. Polițiștii au găsit în geanta ei mai multe coliere din plastic.


Tragedia de la Onești a pornit chiar de la apartamentul în care au fost înjunghiați cei doi muncitori. Apartamentul a fost pierdut în urma unui proces penal îndreptat împotriva soției agresorului în urmă cu 12 ani. Ea a fost acuzată de o delapidare în dauna companiei unde lucrau cele două victime și, pentru a acoperi prejudiciul, justiția i-a confiscat apartamentul situat într-un bloc cu patru etaje din orașul Onești.


În tot acest timp, agresorul se pare că nu a acceptat că a pierdut apartamentul.


Firma la care erau angajați cei doi muncitori care au murit deținea, așadar, apartamentul încă din 2008, în urma unei decizii a instanței, dar locuința nu fusese folosită deloc de companie și, potrivit reprezentanților acesteia, recent se luase decizia de a renova imobilul pentru a caza alți angajați ai firmei respective. Cei doi muncitori, electricieni de profesie, au fost trimiși acolo pentru a face o evaluare în vederea unei viitoare renovări și se pare că vecinii sunt cei care l-au anunțat pe fostul proprietar că sunt persoane prezente în apartament. Bărbatul a mers acolo, i-a amenințat pe cei doi cu cuțitul și a sunat la poliție pentru a cere ca răscumpărare o sumă de bani, astfel încât să încerce să recupereze apartamentul pierdut.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4308 secunde