Spectacol aerian de excepție pe plaja din Mangalia și pe Aeroportul Tuzla

551
Spectacol aerian de excepție pe plaja din Mangalia și pe Aeroportul Tuzla - fondaeromania2-1372867926.jpg

Articole de la același autor

Cel mai așteptat spectacol de aviație de pe litoral se petrece, la sfârșitul săptămânii viitoare, pe plaja din Mangalia

și pe Aeroportul Tuzla. Vor fi două zile pline de acrobații aeriene, intrarea fiind liberă.

În perioada 13-14 iulie, turiștii și locuitorii de pe malul Mării Negre sunt invitați de Primăria Municipiului Mangalia și Aeroportul Tuzla, la airshowul Aeromania. Spectacolul se va desfășura, între orele 10 - 12.00, deasupra plajei din Mangalia. Mai târziu, de la orele 16.00, spectacolul de aviație, completat cu multă muzică și o petrecere la care gazdele sunt aviatorii, se mută la aeroport.

Acrobații aeriene de senzație

Cel mai mare spectacol de aviație pe litoral poate fi urmărit din orice punct pe aproximativ un kilometru de-a lungul țărmului din zona plajei Laguna - lângă portul turistic Mangalia sau de pe aeroportul Tuzla - intrarea fiind, și de data aceasta, liberă.

În ambele zile vă vor capta atenția Jurgis Kairys - multiplu campion mondial de acrobație și inventator al unor manevre aviatice, în prezent și antrenor al Lotului Național de Acrobație al României, Iakarili Acrobați împreună cu Jurgis Kairys în numărul comun, numit "Air Bandits", Iakarii Acrobati, Ali Ozturk, campionul Turciei cu biplanul său, Pitts, Svetlana Kapanina - campioana Rusiei, Francesco Fornabaio, campionul Italiei la acrobație, Luca Bertossio - campionul mondial la planorism, zboruri în formație cu avioanele și elicopterele Regional Air Services, parașutiștii conduși de Adrian și Cristina Constandache, Statul Major al Forțelor Aeriene Române. Comentator este Andrei Lucescu.

Invitați: Zdob și Zdub, Paraziții și alții

Combinând un spectacol aerian de excepție, un festival de muzică și o petrecere aniversară, Aeroportul Tuzla își deschide porțile pentru publicul de toate vârstele.

Începând cu ora 16.00, la aeroport, Mihai Mărgineanu - elev al școlii de pilotaj Regional Air Services - va încerca să își convingă instructorii și publicul că are succes și cu muzica, și cu aviația. Îl vor acompania, cu prietenie, pe o scenă așezată în fața hangarului, muzicieni celebri, cum ar fi Zdob și Zdub, Trupa Veche, Platonic, Paraziții și alții. În același timp, piloții și parașutiștii vor relua acrobațiile de dimineață, iar publicul va putea face zboruri de agrement și salturi cu parașuta.

Seara se va încheia cu Iakurilor 52 și cu efecte pirotehnice în aer (pe aripile avioanelor) și la sol. Echipa de la Regional Air Services a pregătit și alte atracții: standuri de aviație, motociclete, ciocolată, înghețată și degustări vinuri.

Transport gratuit cu RATC-ul

Pentru a ajunge la aeroport, cei care se află în Constanța pot folosi, sâmbătă și duminică, cele două autobuze RATC care oferă transport gratuit de la gară, cu plecare la orele 16.00 și 17.00 și întoarcere la orele 20.30 și 21.00.

Vor participa la Aeromania și Asociația Motocicliștilor din România, cei care iubesc motoarele, viteza și îndrăzneala, John Balon cu un balon cu aer cald și Asociația Litoral - pentru că evenimentul este dedicat și turiștilor și pentru că și Asociația are planuri mari pentru a face litoralul românesc mai atrăgător. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Iunie 2013
Stire din Eveniment : Urgență pe aeroportul Tuzla
Pagina a fost generata in 0.7558 secunde