Urgență pe aeroportul Tuzla

104
Urgență pe aeroportul Tuzla - tuzla-1372319939.jpg

Articole de la același autor

Pe aeroportul Tuzla va avea loc, mâine, Exercițiul de Urgență Aeroportuară "TUZLA - IUNIE 2013". Simularea are ca scop testarea Planului de Urgență al aeroportului Tuzla, în condiții de operare normale, pe timp de zi, ca și cooperarea cu mijloace aparținând Ministerului Internelor, Ministerului Apărării și Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța. În cadrul simulării, elicopterul, având patru pasageri la bord și doi membri ai echipajului, decolează la ora 09.40, de la Aeroportul Tuzla și se întoarce din misiune "offshore", de transport pasageri. 

Cei patru pasageri ("rollplayers") vor fi angajați ai "Regional Air Services", iar pentru exercițiu sunt utilizate un elicopter, de tip AS 35 (ca aeronavă în dificultate), o autospecială de stins incendii și o salvare, ale UM 02040, una sau două autospeciale de stins incendii, aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), o salvare aparținând Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Constanța. Totodată sunt angrenate celula SAR din cadrul ROMATSA și Serviciul Național Unic pentru Situații de Urgență - 112.

Scopul complexului exercițiu: evaluarea managementului unei urgențe aeroportuare. În cadrul exercițiului este evaluat managementul unei urgențe aeroportuare, adică timpii și acuratețea notificării urgenței, timpii de răspuns ai agențiilor implicate, utilizarea mijloacelor și forțelor agențiilor implicate, aplicarea măsurilor de salvare și evacuare, verificarea sistemului de comunicații.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Incendiu în Tuzla
Vineri, 18 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Iluminat stradal, ziua în amiaza-mare
Pagina a fost generata in 1.6151 secunde