Gălățean căutat pentru crimă, găsit la Tuzla

269
Gălățean căutat pentru crimă, găsit la Tuzla - politia2-1362914637.jpg
Un bărbat de 31 de ani, căutat pentru o crimă comisă în 2010 în Italia, a fost găsit în comuna constănțeană Tuzla. Ștefan Nani este de loc din comuna Ghidigeni, județul Galați, iar judecătorii Tribunalului din Lucerna, Italia, au emis pe numele lui un mandat european de arestare, fiind acuzat de crimă. Potrivit oamenilor legii, în februarie 2010, în casa soților Maria Guidacci (78 de ani) și Francesco Trivisano (83 de ani) au pătruns mai mulți tineri, cu cagule pe față, înarmați cu un pistol, dar și cu un topor luat din curtea victimelor. Ei i-au bătut crunt pe bătrâni, pentru a afla unde își țin banii, iar în urma violențelor, octogenarul a murit. Fapta a rămas cu autor necunoscut până când carabinierii au găsit o amprentă în locuință, care corespund, se pare, cu cele a lui Ștefan Nani. 

Bărbatul, recidivist, a plecat din Italia, dar nu s-a întors la Galați, ci a venit în județul Constanța. El a fost săltat, la sfârșit de săptămâni, din locuința iubitei lui din Tuzla.

Magistrații Curții de Apel Constanța a dispus arestarea lui preventivă pentru cinci zile, urmând să judece solicitarea de extrădare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4125 secunde