Tragic accident pe B-dul Lăpușneanu: ucis la câțiva metri de trecerea de pietoni

465
1
Tragic accident pe B-dul Lăpușneanu: ucis la câțiva metri de trecerea de pietoni - politia-1362912987.jpg
Un accident rutier mortal a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe una dintre arterele principale ale municipiului Constanța. Potrivit oamenilor legii, Cătălin Florin B., de 24 de ani, conducea, iar pe B-dul Alexandru Lăpușneanu l-a lovit pe Abou Khalil L., de 38 de ani. Pietonul a fost spulberat de mașină în timp ce traversa strada și, în ciuda eforturilor medicilor de la Ambulanță, nu a mai putut fi readus la viață. 

Ulterior accidentului, marea întrebare ridicată de polițiști a fost dacă pietonul se afla sau nu pe marcajul pietonal când a fost lovit. Șoferul a susținut că nu, însă unii martori au afirmat contrariul. Polițiștii au demarat o anchetă, pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului, până în prezent stabilindu-se că șoferul nu a consumat alcool înainte de accident. În speță a fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă. 

Comentează știrea

COSTY
10 martie 2013
CONDOL

CONDOLEANTE FAMILIEI! DACA AVETI NEVOIE DE UN SPRIJIN FINANCIAR PENTRU INMORMANTARE CONTACTATI-MA LA NR. DE TEL 0765. 773189

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Martie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier grav în Medgidia
Sâmbătă, 09 Martie 2013
Stire din Eveniment : S-a răsturnat cu mașina de beat ce era
Miercuri, 06 Martie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier la Constanța
Marţi, 05 Martie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5001 secunde