Spectator accidentat la Trofeul Câmpulung Muscel; bărbatul va fi transportat cu elicopterul la Bucureşti

339
Spectator accidentat la Trofeul Câmpulung Muscel; bărbatul va fi transportat cu elicopterul la Bucureşti - isu-1697896779.jpg

Articole de la același autor

Un spectator care asista la Trofeul Câmpulung Muscel 2023, ultima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, a fost accidentat, sâmbătă, el urmând să fie transportat cu elicopterul la un spital din Bucureşti, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis de organizatori, incidentul a avut loc în a treia manşă de antrenamente, spectatorul aflându-se într-o zonă interzisă publicului.

"Într-un viraj de stânga, Claudiu Ciucă, pilotul cu numărul de concurs 83, a frânat târziu şi maşina a ieşit de pe traseu. Bolidul s-a oprit într-o maşină care era parcată la aproximativ 30 - 40 de metri de axa drumului, accidentând un spectator care se afla totuşi în zonă. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transferat de urgenţă la Spitalul Municipal Câmpulung", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, victima ar fi suferit o fractură de bazin şi o fractură la un picior. Bărbatul a fost stabilizat de personalul medical de la Spitalul Municipal Câmpulung şi urmează să fie preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transferat la un spital din Capitală.



foto: ISU Argeș


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4356 secunde