Victima accidentului de la raliul Trofeul Câmpulung Muscel a decedat; organizatorii au anulat competiţiile programate duminică

463
Victima accidentului de la raliul Trofeul Câmpulung Muscel a decedat; organizatorii au anulat competiţiile programate duminică - trofeul-1697911381.jpg

Articole de la același autor

Bărbatul accidentat grav sâmbătă, în timp ce asista la Trofeul Câmpulung Muscel 2023, ultima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, a decedat în urma leziunilor suferite, scrie Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, un elicopter SMURD aterizase la Câmpulung pentru a transporta victima la un spital din Bucureşti, însă transferul nu s-a mai efectuat, între timp survenind decesul.

Organizatorii au anunţat anularea competiţiilor care erau programate pentru ziua de duminică.

"Având în vedere acest nefericit eveniment, organizatorii, în acord cu Federaţia Română de Automobilism Sportiv, au decis anularea competiţiei de duminică, 22 octombrie. Federaţia Română de Automobilism Sportiv a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului", se precizează într-un comunicat al organizatorilor.

Sursa foto: Trofeul Câmpulung Muscel/facebook.com


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5417 secunde