Sportiv rănit într-un accident naval la Gura Portiței

234
Două șalupe s-au ciocnit, sâmbătă după-amiază, pe canalul ce leagă lacul Reazelm de Marea Neagră, în zona Gura Portiței. Două persoane au fost rănite, printre care kaiacistul Iustin Porcărașu, de 26 de ani, component al lotului olimpic, legitimat la CSA Steaua București, multiplu campion național, balcanic și al regatelor internaționale, specializat în proba de K4 pe distanța de 1.000 de metri.

Din câte se pare, ambele ambarcațiuni aparțineau unor localnici care fac turism în zonă și care organizează deplasări cu bărcile pe canale. În fiecare dintre cele două șalupe se aflau câte șase persoane, conducătorii ambarcațiunilor și câte cinci turiști, printre care și sportivul. Impactul dintre șalupe a fost atât de puternic încât una dintre ele, în care se afla și Porcărașu, s-a scufundat.

Sportivul a fost rănit grav, el tâindu-se într-un geam în momentul coliziunii, având tăieturi masive în zona feței. Alături de sportiv a fost transportată la spitalul din Tulcea și o tânără, ce a suferit mai multe răni în urma accidentului. Autoritățile urmează să cerceteze circumstanțele exacte în care s-a produs evenimentul, iar cel vinovat va trebui să răspundă pentru fapta comisă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 25 Iunie 2012
Stire din Eveniment : Prins băut la volan
Pagina a fost generata in 2.4225 secunde