Stațiunea Mamaia, închisă traficului rutier. Cum se poate ajunge la Năvodari

654
4
Stațiunea Mamaia, închisă traficului rutier. Cum se poate ajunge la Năvodari - traficstatiuneamamaia-1399913100.jpg

Articole de la același autor

Timp de două zile, stațiunea Mamaia va fi, practic, paralizată. Traficul rutier va fi închis total circulației rutiere în anumite intervale de timp, astfel că șoferii care își doresc să meargă către Năvodari vor trebui să folosească ruta ocolitoare. Acest lucru se va întâmpla din cauza construcției celor două pasarele pietonale. 


În ce interval orar nu se circulă 
Nu se va putea circula în stațiunea Mamaia, câte o zi pentru fiecare pasarelă. Mai exact, astăzi, 13 mai, și joi, 15 mai, în intervalul orar 9-19, stațiunea Mamaia va fi închisă. 


Cei care circulă către Năvodari trebuie să știe că traseul pe care îl vor urma va fi DN 2A - Constanța - Ovidiu, DN 22 - Ovidiu - Lumina, DJ 226 - Lumina - Năvodari. 


Însă căile de circulație între Constanța și Năvodari nu vor fi blocate și pentru autorități. Oamenii legii spun că au asigurat deja o cale de acces pentru autospecialele de Poliție, pompieri sau ambulanță care se vor afla în misiune în acest interval de timp. 


Șoferi întorși din drum 
În zilele în care se vor instala pasarelele pietonale pentru Cazino și Rex, mai multe echipaje de la Poliția Locală vor fi prezente în zonă și vor dirija traficul, adică îi vor întoarce pe șoferi din drum. 


"În toată această perioadă, vor fi panouri de informare: unele la ieșirea din localitatea Năvodari către Constanța și unele în municipiu. Aceste pasarele pietonale sunt pentru a asigura flux continuu de circulație în zona respectivă, atât pentru șoferi cât și pentru pietoni. Din moment ce se amplasează o pasarelă pietonală, se desființează trecerea pentru pietoni", afirmă rutieriștii constănțeni.


Comentează știrea

vigotinu
13 mai 2014
?

Intrebare: ce fac parintii cu copii in carucioare sau persoanele cu dizabilitati care folosesc scaune cu rotile? In orice tara civilizata exista rampe sau lift, iar din poze nu reiese asta.

Radio Erevan
13 mai 2014
raspunde:

Parintii cu copii in carucioare sau persoanele cu dizabilitati,primesc in schimb o diploma de la Mazare.Mazare se fotografiaza cu ei si primeste si el o diploma de la persoanele cu handicap , cu urmatorul text: "ÎN SEMN DE MULȚUMIRE PENTRU SPRIJINUL ACORDAT PERSOANELOR CU HANDICAP, PREȘEDINTELE AJCSPH I-A ACORDAT PRIMARULUI MAZĂRE O MEDALIE ȘI O DIPLOMĂ DE "PRIMAR PE VIAȚĂ" Viata bate filmul de comedie.

Răspuns la: ?
Adăugat de : vigotinu, 13 mai 2014
Intrebare: ce fac parintii cu copii in carucioare sau persoanele cu dizabilitati care folosesc scaune cu rotile? In orice tara civilizata exista...
isj
13 mai 2014
isjcta

În ședința din data de 09.05.2014, Consiliul de Administrație al ISJ Constanța a luat în discuție situația a trei unități de învățământ - Colegiul Național "Mihai Eminescu", Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Maria Montessori" și Școala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian - care nu au respectat prevederile Calendarului privind mobilitatea personalului didactic în anul școlar 2014-2015 referitoare la menținerea în activitate după împlinirea vârstei de pensionare pentru cinci cadre didactice titulare cu gradul I. Din analiza documentelor a rezultat faptul că a fost parcursă procedura stabilită pentru acest tip de mobilitate la nivelul unităților de învățământ menționate, dar a fost încălcată prevederea privind obligativitatea informării comisiei județene în termenul prevăzut de Calendar - documentația a fost înregistrată la ISJ în data de 05.05.2014. Având în vedere că, prin neîndeplinirea de către conducerile celor trei unități de învățământ a obligațiilor prevăzute de Metodologie, s-ar fi prejudiciat drepturile legitime ale celor cinci cadre didactice, în baza Notei MEN nr. 206/08.05.2014, membrii Consiliului de Administrație al ISJ Constanța au decis în unanimitate validarea menținerii în activitate după împlinirea vârstei de pensionare pentru: - - istorie - Colegiul Național "Mihai Eminescu" Constanța - - limba franceză - Colegiul Național "Mihai Eminescu" Constanța - - profesor psihopedagog - Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Maria Montessori" - - educație fizică - Școala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian - limba și literatura română - Școala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian Președinte CA,

tavy
13 mai 2014
....

persoanele care ai zis tu,primesc un pui, zahar,orez alea alea,si au tacut din gura!

Răspuns la: ?
Adăugat de : vigotinu, 13 mai 2014
Intrebare: ce fac parintii cu copii in carucioare sau persoanele cu dizabilitati care folosesc scaune cu rotile? In orice tara civilizata exista...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8513 secunde