Stop incendiilor!

252
Stop incendiilor! - incendii11347012062-1347043078.jpg

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) și E.ON România colaborează, începând cu joi, 6 septembrie, pentru a derula campanii de informare, prevenire și conștientizare a românilor asupra pericolelor la care sunt expuși dacă utilizează în mod necorespunzător diferite surse de energie.

Principalul obiectiv al campaniilor este reducerea numărului incidentelor și, implicit, a victimelor. Statisticile IGSU arată că, anual, sute de persoane și-au pierdut viața în incendii, intoxicații cu monoxid de carbon sau ca urmare a exploziilor.
Parteneriatul dintre IGSU și E.ON România este prevăzut să se dezvolte pe mai multe planuri, iar prima acțiune lansată împreună este Campania națională de informare și educație preventivă "F.O.C.- Flăcările Omoară Copii".
Ideea implementării unui astfel de proiect a pornit de la faptul că cei mici au devenit, pe fondul lipsei de supraveghere, principalele victime ale incendiilor produse în locuințe și gospodării. Practic, în fiecare săptămână, un copil devine victimă a incendiilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.451 secunde