Liga Campionilor la handbal masculin, turneu preliminar

HCM Constanța, mare favorită pe litoral

391
HCM Constanța, mare favorită pe litoral - hcm-1347038371.jpg

În acest sfârșit de săptămână, HCM Constanța pornește într-o nouă campanie europeană, cu dorința ca parcursul său să fie cât mai îndelungat. Primul pas - turneul preliminar, care este găzduit chiar de Sala Sporturilor.

Din pricina rezultatelor slabe din ultimele ediții, HCM Constanța a ajuns să pornească în Liga Campionilor din turneul preliminar, o conjunctură favorabilă făcând ca acesta să se desfășoare, în week-end, chiar pe litoral.
Adversarele campioanei României din această fază sunt destul de modeste: SSV Bozen (Italia), Tatran Presov (Slovacia) și Maccabi Srugo Rishon Lezion (Israel), astfel încât, cel puțin teoretic, HCM este mare favorită la calificarea în grupele principale.
Iată și programul turneului: sâmbătă: HCM Constanța - SSV Bozen (ora 18.00; arbitrează brigada croată Jurinovic / Mrvica; delegați EHF: polonezul Szajna și austriacul Burziwal), Tatran Presov - Maccabi Srugo Rishon Lezion (ora 20.30); duminică: finala mică (ora 18.00); finala mare (ora 20.30). Meciurile vor fi transmise în direct de Digi Sport 1.
Învingătoarea din finala mare a turneului de la Constanța se va califica în grupele principale ale CL, echipele de pe locurile doi și trei vor merge în turul al treilea al Cupei EHF, în timp ce ultima clasată va evolua în turul doi din Cupa EHF.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3202 secunde