Străini aflați ilegal în Constanța, trimiși acasă

385
Polițiștii Serviciului pentru Imigrări Constanța au desfășurat, în ultimele două zile, acțiuni pentru prevenirea și combaterea șederii ilegale a străzilor.
Astfel, pe 29 februarie, oamenii legii au depistat doi străini, un cetățean turc de 32 de ani și un nigerian de 23 de ani. Cei doi nu au respectat termenul de ieșire din țară, prevăzut în deciziile de returnare emise anterior, astfel că s-a luat decizia trimiterii lor acasă. Cetățeanul turc a fost condus la Aeroportul Otopeni și returnat direct în țara de origine, iar cetățeanul nigerian a fost cazat în Centrul de Cazare a Străinilor luați în Custodie Publică București, până când urmează să fie trimis acasă. Totodată, împotriva celor doi străini a fost instituită măsura interzicerii intrării în țara noastră pentru o perioadă de șase luni, respectiv un an.
Ieri, polițiștii au găsit trei studenți care aveau dreptul de ședere expirat - doi cetățeni nigerieni și un marocan. Ei au fost sancționați contravențional și au fost îndrumați să se prezinte la sediul instituției pentru a-și prelungi dreptul de ședere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Război în Poliția Constanța
Sâmbătă, 04 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Doliu în Poliția Constanța
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Jaf armat în cartierul Km 4 - 5
Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Șeful Poliției Constanța a donat sânge
Pagina a fost generata in 0.2631 secunde