Student israelian, tâlhărit de două prostituate și peștii lor

1722
1
Student israelian, tâlhărit de două prostituate și peștii lor - 610320prostitutevsalfresco-1331042750.jpg
Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Constanța au fost sesizați prin intermediul Serviciului unic de urgență 112, pe 24 februarie, de un tânăr de 21 de ani, cetățean israelian, student, cu privire la faptul că în cursul nopții precedente a fost imobilizat și agresat, în apartamentul din Tomis Nord, în care locuiește în municipiul Constanța, de patru persoane, iar apoi deposedat de un laptop și suma de 1.500 euro.
Cu ocazia investigațiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că reclamantul, în seara respectivă, a contactat o femeie pe care a invitat-o în apartamentul său pentru a întreține relații sexuale. Din verificări și vizionarea imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere a reieșit faptul că în seara respectivă, partea vătămată a intrat în scara blocului însoțit de două persoane de sex feminin și a ieșit după aproximativ o oră, reintrând apoi cu cele două fete și doi indivizi. La scurt timp din scara blocului au ieșit cele două fete, una dintre ele având asupra ei un obiect.
Potrivit oamenilor legii, bărbații i-au cerut bani pentru partidele de sex, dar studentul a refuzat să le plătească pe amândouă fetele. Drept pentru care, suspecții l-au jefuit.
Cei patru au fost prinși de polițiști azi-noapte, iar în prezent sunt în fața instanței de judecată, fiind acuzați de tâlhărie.


Comentează știrea

romania
6 martie 2012
wazzub

Google castiga miliarde de dolari anual din reclama fara sa imparta nimic cu noi. Insa din 9 aprilie 2012, noul motor de cautare W A Z Z U B va oferi 50% din profituri utilizatorilor!!! Pentru aceasta trebuie doar sa va inregistrati. Inscrierile se fac doar pana pe 9 aprilie 2012, numai pe baza de invitatii de la alte persoane inscrise deja. Cei interesati pot accesa linkul-invitatie de mai jos pentru inscriere signup.wazzub.info/?lrRef=a29a1c49

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 06 Martie 2012
Stire din Eveniment : Armata își apără bugetul
Pagina a fost generata in 1.2552 secunde