Studenții de la Academia Tehnică Militară învață despre droguri

105
Studenții de la Academia Tehnică Militară învață despre droguri - 29ianuarieantidrogacademie-1391007077.jpg

Articole de la același autor

În contextul protocolului de colaborare încheiat între Agenția Națională Antidrog (ANA) și Academia Tehnică Militară (ATM), și pe parcursul anului 2014 va continua derularea de activități concrete în domeniul prevenirii consumului de droguri în rândul studenților.


În acest sens, pe data de 24 ianuarie, a avut loc un grup de lucru inter-instituțional care a urmărit stabilirea modului de organizare a sesiunilor de prevenire a consumului de droguri în rândul studenților Academiei, în anul 2014. 


La acest grup de lucru au participat reprezentanți ai Serviciului de Reducere a Cererii de Droguri, Centrului Național de Formare și Documentare în domeniul Drogurilor din cadrul ANA și reprezentanți ai Academiei. 


Pentru că principiul de bază urmărit de specialiștii ANA în prevenirea consumului de droguri este eficiența intervențiilor, se urmărește organizarea de sesiuni de prevenire în rândul celor 600 de studenți ai Academiei în grupuri mici, astfel încât să se faciliteze interacțiunea și schimbul de idei între specialiști și beneficiari. 


Ulterior finalizării intervențiilor preventive, până la întrunirea numărului de 600 de beneficiari, cei mai activi studenți vor fi formați ca educatori între egali. Acest demers preventiv se înscrie în contextul implementării Planului de Acțiune aferent Strategiei Naționale Antidrog 2013-2020 și va fi completat de sesiuni de formare adresate corpului profesoral. 
   


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Cum recunoști consumatorul de droguri
Vineri, 10 Ianuarie 2014
Stire din Monden : Alex Velea a divorțat
Marţi, 24 Decembrie 2013
Stire din Actual : Captură imensă de droguri  în Dubai
Pagina a fost generata in 0.3985 secunde