"Sunt polițist de frontieră în cadrul Gărzii de Coastă. Și eu sunt sătul de golăniile din sistem. Sunt alături de voi!"

1810
8
În sprijinul polițistului brașovean Marian Godină, cel care a început să demaște neregulile din Poliție, au început să apară mesaje și din partea colegilor.

Deja faimosul polițist pamfletar Marian Godină a postat recent pe Facebook un nou mesaj, de data asta fiind vorba de o postare a unui alt polițist.

Respectivul, un coleg numit Costin Stoica, ar transmis în spațiul public următorul mesaj: "Doctore, avem armele pregătite, le vom folosi gradual pe toate. NIMENI nu este mai presus de lege… NU te recunosc drept comandant în lupta pe care toți colegii mei o duc zi de zi.

E timpul să cadă mentalitatea comunistă pe care o ai tu și susținătorii tai. Vrem o Românie normală, cu oameni care să își facă treaba fără frica de repercusiuni, mai ales daca și-au făcut-o corect. Nici pensie nu meriți, «ai făcut umbră pământului degeaba». Hai, întrerupe-ți concediul, ia-ți inima-n dinți și adu-ne argumente logice la acuzațiile lansate. Nu vrei?… Esti doar un laș «orientat». Semnat: un Polițist în slujba cetățeanului".

Atacul îl vizează pe chestorul Ioan Aron, acuzat de Godină că lucrarea de doctorat este un plagiat și care, la această oră, este în concediu.

A mai apărut și o pagină de Facebook Nu suntem Marian Godina.

Asa este, eu nu sunt Marian Godina. Nici nu as putea. Nu as avea cum.

Fiecare om este unic, in felul lui. Ceea ce ne tine impreuna este modul in care gandim si ce vrem sa facem.

Am creat aceasta pagina pentru a putea spune cu curaj:

Eu sunt Stefan DONE, politist in cadrul I.P.J. Braila si am hotarat sa nu mai suport marsaviile din sistem.

Va astept alaturi de mine si de Marian.

Dragan Razvan a postat și el pe Facebook: Sunt Razvan Dragan , sunt politist de frontiera in cadrul Garzii de Coasta. Si eu sunt satul de golaniile din sistem. Sunt alaturi de voi!!!

Articol relatat de portalul RB.

Comentează știrea

Cosmin
20 februarie 2016
Oportunitatea numarul unu!

Oportunitatea numarul unu! Ascensiunea noastra fenomenala i-a convins pe toti ca suntem cei mai seriosi! Tu ai un vis fierbinte? Iti doresti succes si properitate? Vino in cea mai dinamica echipa si incepe sa castigi bani! Aici ai instruire gratuita de cea mai buna calitate si sustinere pas cu pas, chiar daca nu ai niciun fel de experienta! Cere acum detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Dancu C-tin
20 februarie 2016
Nelamurire

Doar o nelamurire: aceste nedreptati erau prezente si pe timpul ministrului cu sprancenele coafate si care mergea si la toaleta cu antemergator , dar nu au suflat o vorba subofiterii respectivi... Ba mai mult , politistii au sarit sa-i ia apararea ministrului dereglat psihic care se stramba la cei cu care vorbeste , atunci cand s-a cerut demisa lui , cu toate ca le murise un coleg , motociclistul acela... Ce sa mai intelegem , ca acum pentru ca e ministrul Toba , au prins curaj...?!?

Nu
20 februarie 2016
se stie?!

Toba e tot de-al lui Oprea!...

Răspuns la: Nelamurire
Adăugat de : Dancu C-tin, 20 februarie 2016
Doar o nelamurire: aceste nedreptati erau prezente si pe timpul ministrului cu sprancenele coafate si care mergea si la toaleta cu antemergator , dar...
adevar
20 februarie 2016
adevar

Politica de distrugere poporele vecine prin rapire cetatene straine cu droguri .Ei romani duceti va in...si asa nu va duce capul de nimic.

adevar
20 februarie 2016
adevar

Romani vor pamant din republuce vecine. Este politica terorista si nu este admis in UE.

adevar
20 februarie 2016
adevar

Sa iti iei romani si etnie romana din republica mea . Eu nu ii vreau la mine in republica

Mitroi
20 februarie 2016
Adevar

Exista politisti! Da,pare improbabil dar ei exista,sunt destul de multi,dar inca se mai mentin indivizi cu mentalitati opace de tip ,,militie'', care alcatuiesc o mare parte din conducere. Cum raul este mult mai usor de coagulat,binele ramane inca slab.

aura dia
20 februarie 2016
Cautam colaboratori

Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time, in confortul propriei case, in fata calculatorului, fara stres, fara sefi, fara obligatii. Oferim instruire completa si gratuita, de exceptie. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Detalii, la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9596 secunde