Surpriză la concursul pentru adjunct al IPJ Constanța: trei candidați și-au depus dosarele!

2280
Surpriză la concursul pentru adjunct al IPJ Constanța: trei candidați și-au depus dosarele! - xsediu-1648733021.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Poliției Române au scos la concurs funcția de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, funcție care în ultimii ani a fost ocupată prin împuterniciri. Polițiștii interesați au putut să-și depună dosarele de înscriere până pe 28 martie, iar concursul urmează să se desfășoare pe 28 aprilie.

Potrivit surselor noastre, pentru ocuparea funcției și-au depus dosarele trei polițiști din cadrul IPJ Constanța și anume comisarul șef Marian Nucu, șeful Serviciului Acțiuni Speciale, comisarul șef Ovidiu Zamfir – șeful Biroului Control Intern și comisarul șef Marin Dincă, șeful Poliției municipiului Mangalia.

De menționat că atât comisarul șef Marian Nucu, dar și comisarul șef Marin Dincă au ocupat în trecut funcția prin împuternicire, astfel că nu ar fi străini de atribuțiile pe care le presupune activitatea de adjunct al IPJ Constanța. Totodată, menționăm că mai multe sindicate au depus reclamații, în ultimele două săptămâni, în atenția organelor de control intern de la nivelul IPJ Constanța, Poliției Române și Ministerului Afacerilor Interne, cu privire la comportamentul comisarului șef Marin Dincă, pe care-l acuză că are un comportament abuziv la adresa subordonaților săi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4771 secunde