"Surpriză" pentru poliţişti, la Agigea, când au oprit o maşină în trafic

645

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona localităţii Agigea, pe DN 38, un cetățean român care conducea un autoturism neînmatriculat și cu numere false.


În data 30.01.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au efectuat o acțiune în zona de competență, pentru prevenirea și combaterea infracționalității transfrontaliere, ocazie cu care, în zona localității Agigea, pe D.N. 38, au efectuat controlul asupra unui autoturism condus de un cetățean român, în vârstă de 41 de ani.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii de frontieră, a rezultat faptul că autoturismul avea modificări vizibile a seriei de șasiu, marcate pe caroserie.
 

„Au fost efectuate verificări suplimentare, iar colegii noştri au identificat seria de șasiu a autoturismului inscripționată în fabrică, constatând astfel că vehiculul figurează ca fiind radiat din circulație, iar numerele de înmatriculare aplicate sunt false.”, explică oamenii legii.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punere în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu numere de înmatriculare false”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.404 secunde