ALERTĂ LA FRONTIERĂ! 26 de migranţi au fost găsiţi ascunşi într-un microbuz şi un TIR

264
ALERTĂ LA FRONTIERĂ! 26 de migranţi au fost găsiţi ascunşi într-un microbuz şi un TIR - politiadefrontierasidccodestruct-1670838731.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră arădeni au prins 26 de migranţi din Turcia şi Siria care au încercat să intre ilegal în Spaţiul Schengen, ascunşi într-un microbuz şi un TIR verificate în Punctele de Trecere a Frontierei Nădlac II şi Vărşand, potrivit Agerpres.


Microbuzul era condus de un cetăţean sârb, iar în urma efectuării controlului la Nădlac II au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, 15 străini.


"Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Turcia, ce intenţionau să treacă în mod fraudulos frontiera pentru a ajunge într-un stat din vestul Europei", a informat, luni, Poliţia de Frontieră Arad.

În al doilea caz, autotrenul era condus de un român ce transporta europaleţi în Germania. În remorcă se aflau şi 11 persoane din Siria.

Poliţiştii fac cercetări în ambele cazuri, şoferii riscând dosare penale pentru trafic de migranţi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2291 secunde