O NOUĂ URMĂRIRE ÎN TRAFIC! Tânăr drogat şi fără permis, baricadat în mașină! Poliția l-a scos cu forța!

380
O NOUĂ URMĂRIRE ÎN TRAFIC! Tânăr drogat şi fără permis, baricadat în mașină! Poliția l-a scos cu forța! - f8795e7875b14db0a263cdd2f0cbb24e-1668171117.jpeg

Articole de la același autor

Un șofer drogat și fără permis, urmărit vineri pe mai multe străzi din București, s-a baricadat în mașină când a fost oprit. În timpul urmăririi, șoferul a lovit o barieră de acces auto. 


Polițiștii din Brigada Rutieră au încercat să oprească, vineri, o mașină pe șoseaua Berceni. Șoferul și-a continut însă deplasarea, astfel că polițiștii au pornit în urmărirea sa, cerând ajutorul colegilor aflați în apropiere, scrie stiripesurse.ro


Pe timpul urmăririi, șoferul a încălcat mai multe reguli de circulație și a lovit o barieră de acces auto.

Polițiștii au reușit să-l oprească pe șoseaua Vitan Bârzești, însă șoferul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, s-a blocat în mașină, fiind necesară scoaterea și imobilizarea acestuia.

„Polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind 0, precum și cu aparatul DrugTest, care a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive. În acest context, conducătorul autovehiculului a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice. Totodată, din verificările efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.”




sursa fotografiei: infotraficromania.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0215 secunde