Divizia A1 la volei masculin, etapa a şasea

CSM Constanţa, misiune infernală în faţa campioanei Arcada Galaţi

134
CSM Constanţa, misiune infernală în faţa campioanei Arcada Galaţi - 1-1668171681.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de volei CSM Constanţa continuă seria meciurilor infernale de pe teren propriu.

După meciul cu CS Dinamo Bucureşti, câştigătoarea Supercupei României, din runda precedentă, formaţia antrenată de Răzvan Parpală are parte de un nou examen dur. Sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor, CSM Constanţa primeşte vizita celor de la CSM Arcada Galaţi, într-o partidă contând pentru etapa a şasea de campionat.

Aflată momentan pe locul al treilea în clasament, dar şi cu un meci mai puţin disputat, campioana României descinde pe litoral cu un moral foarte bun. Condusă de pe bancă de Sergiu Stancu, fost jucător al CVM Tomis, CS Arcada are un parcurs foarte bun în cupele europene, fiind cu un picior în optimile de finală ale Cupei CEV, după o victorie cu 3-1, pe teren propriu, în faţa celor de la Neftohimik Burgas (Bulgaria), în prima manşă a 16-imilor.

De partea cealaltă, constănţenii sunt conştienţi de dificultatea întâlnirii, însă, neavând nimic de pierdut, anunţă că se vor bate dezinvolt pentru fiecare minge.

„Avem un tur de campionat foarte greu, întâlnim echipele de top acasă, iar pe cele mai accesibile, în deplasare. Ne vom lupta în fiecare meci, încercăm să obţinem cât mai mult, sper să ne şi descurcăm”, a declarat antrenorul Răzvan Parpală.

Accesul suporterilor în tribunele Sălii Sporturilor este liber.

Iată şi programul celorlalte partide ale rundei: sâmbătă, 12 noiembrie: CSM Suceava - CS Dinamo Bucureşti, Ştiinţa Explorări Baia Mare - CSU Ştiinţa Bucureşti, SCM U Craiova - CS Unirea Dej; duminică, 13 noiembrie: CSA Steaua Bucureşti - SCM Zalău (ora 15.00, în direct la TVR 3).

XXX

Victorie de senzaţie pentru SCM U Craiova, care a învins, pe teren propriu, puternica formaţie turcă Fenerbahce HDI Istanbul, scor 3-1 (18-25, 27-25, 25-22, 25-23), în prima manşă a 16-imilor de finală ale Cupei CEV la volei masculin.

Medaliată cu bronz în ediţia trecută a Diviziei A1, echipa craioveană s-a impus după aproape două ore, în ciuda faptului că a pierdut primul set fără drept de apel. Un moment important s-a petrecut în setul patru, când Fener a avut 21-19, dar craiovenii au reuşit patru puncte la rând, câştigând în cele din urmă cu 25-23.

Foto: Facebook / CSM Constanţa Volei

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4338 secunde