Volei / Cadetele de la CSM Constanţa ţintesc o nouă victorie în duelul cu LPS Brăila

107
1

Articole de la același autor

După o victorie în deplasare pe terenul celor de la CS Chitila, voleibalistele-cadete de la CSM Constanţa, antrenate de Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu, revin în faţa propriilor suporteri pentru o nouă partidă din cadrul Campionatului Naţional.

Sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 12.00, la sala de jocuri a Complexului Sportiv „Tomis” din strada Flămânda, CSM Constanța întâlnește pe LPS Brăila. 




Neînvinse în acest sezon, constănţencele își doresc să prelungească seria victoriilor.

Foto: Facebook / CSM Constanţa Volei 



Comentează știrea

Micul Mazgalici
4 noiembrie 2022
Concurs de Moda la TV

Nu stiu acuma la ziar cum mai dar atunci cind eram si eu tinerel asa, cum era atunci pe vremea aia, Se punea frumos la CasaDeCultura afis, toata saptamana de la scoala 1 ora sa vezi ce scrie la far cu arncora si lant. Cum era si atunci la librarie la manuale (se dadea telefon inainte - si astia cine avea era cu Martinica la Romana, greu si acolo ton-semnal-pile si relatii la telecom) pai pe podium [1]:Afis,[2]-Joc de Victorie. Era la TV si aici la fel pe DobrogeaNoastra [1]-ProgramTV cu poza din aia AlbNEGRU (rationalitate la culoare), [2] - de la balcon linga arteziana la amici in direct cu cantec de frunza ! Tineretul asta de azi, muncitori cu suflet bun, dar la protocol cine sa le zica ?

Pagina a fost generata in 0.9544 secunde