CS Medgidia este pe val. Victorii la handbal, fotbal şi volei

183
CS Medgidia este pe val. Victorii la handbal, fotbal şi volei - fondmedgidiasport-1666623447.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Municipal Medgidia a avut parte de un weekend cu rezultate destul de bune în competiţiile la care a participat. Echipa de handbal masculin a medgidienilor a jucat duminică împotriva celor de la CS Dinamo Bucureşti Diva, într-un meci care s-a disputat în capitală.

A fost o partidă în care băieții lui Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga au condus de la un capăt la altul fără probleme. La finalul celor 60 de minute regulamentare de joc, tabela a arătat 33-25 pentru echipa de pe malul canalului.

„A fost un meci foarte bun făcut de băieții noștri. Îi felicit. Am reușit din nou să rulăm tot lotul de jucători. Trebuie să ne odihnim cât mai repede pentru că miercuri va începe returul”, se arată pe pagina oficială de Facebook a celor de la CS Medgidia.

CS Medgidia va debuta în retur miercuri, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”, în compania lui ACS HC Buzău 2012 Diva. Staff-ul tehnic speră ca echipa să se refacă până la ora partidei, pentru a avea un meci, din nou, la fel de bun.

Tot duminică, echipa de fotbal a Medgidiei a jucat pe teren propriu împotriva celor de la CS Năvodari, într-un meci care a contat pentru etapa a 12-a a Ligii a Patra.


Primul gol al partidei i-a aparținut lui Rică Encică, după o pasă perfectă primită de la Daniel Dogaru. Tot același Encică a mai punctat de două ori până la pauză, alături de Petrică Anghel, care a executat și el la sigur o lovitură de la 11 metri.

Medgidia a intrat cu 4-0 de la vestiare, ducându-și în continuare misiunea cu mare seriozitate pe teren. Adrian Anton și Enghin Regep au mai reușit câte un gol fiecare, iar Medgidia a încheiat partida cu 6-0 și o victorie dulce.

În ceea ce priveşte voleiul, CS Medgidia a participat la un turneu disputat în weekend în „Sala Flămânda” din Constanţa.

Fetele de la mini-volei au câștigat cu 3-1 meciul cu CS Flamingo și au pierdut în cealaltă partidă, cu 1-3, în fața lui CSM Constanța.


Fiecare final de set pierdut a fost la mare luptă pentru voleibalistele antrenate de Nicoleta Cangea, care au scăpat printre degete o victorie care putea să fie trecută în contul lor. Per ansamblu, prestația fetelor din Medgidia a fost bună și în creștere.

Medgidia stă bine şi la capitolul ciclism. Adrian Moldoveanu s-a clasat pe locul 6 la tura scurta de la „Seciu Mon Amour”. Adi a parcurs un traseu de 63 km, la categoria de vârstă 40-49 de ani. La general, antrenorul clubului de ciclism din Medgidia a terminat pe locul 26 din 150 de participanți.

Cursa „Seciu Mon Amour” se desfășoară pe celebrul mic drum al vinului Bucov – Plopu, iar sosirea este sus la Cramă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.849 secunde