Fotbal, echipa naţională / Selecționerul Edi Iordănescu îi „spionează” pe elveţieni la Mondialele din Qatar

83
Fotbal, echipa naţională / Selecționerul Edi Iordănescu îi „spionează” pe elveţieni la Mondialele din Qatar - 1-1666696536.jpg

Articole de la același autor

Preliminariile Campionatului European 2024 vor începe în luna martie a anului viitor, însă staff-ul tehnic a început deja analiza adversarilor.

În aceste condiții, selecționerul naţionalei României, Edward Iordănescu, se va deplasa la Campionatul Mondial pentru a urmări pe viu selecționata Elveției în partidele cu Brazilia și cu Serbia. Acesta va fi prezent în Qatar în perioada 28 noiembrie - 2 decembrie și va urmări și alte meciuri, informează Federaţia Română de Fotbal.

10 partide în cinci zile

28 noiembrie

Camerun - Serbia

Brazilia - Elveția

29 noiembrie

Țara Galilor - Anglia

Țările de Jos - Qatar

30 noiembrie

Austria - Danemarca

Polonia - Argentina

1 decembrie

Croația - Belgia

Japonia - Spania

2 decembrie

Coreea de Sud - Portugalia

Serbia - Elveția

În urma tragerii la sorți, România a fost repartizată în Grupa I, alături de Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra. Meciurile din preliminariile EURO 2024 se vor disputa în perioada martie - noiembrie 2023, urmând a fi decise 20 dintre calificate, primele două clasate din fiecare grupă. Alte trei reprezentative își vor câștiga locul la turneul final în urma play-off-urilor Nations League, în martie 2024.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6941 secunde