Percheziții la o grupare de traficanți de etnobotanice, din Constanța. Patru suspecți au fost reținuți

265
Percheziții la o grupare de traficanți de etnobotanice, din Constanța. Patru suspecți au fost reținuți - xperchezitiidroguri2-1667552172.jfif
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au desfășurat o acțiune în urma căreia patru persoane au fost reținute.

În cursul zilei de miercuri, 2 noiembrie, polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, la locuințele a patru persoane (trei bărbați și o femeie), cu vârste cuprinse între 22 și 37 de ani. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 63 de grame de substanțe psihoactive, 8 telefoane mobile, 12.000 de lei, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

La finalizarea cercetărilor, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de cele patru persoane, pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive și constituirea unui grup infracțional organizat.

Cele patru persoane au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au participat și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5241 secunde