Daţi de gol chiar de miros! Tineri prinşi cu droguri asupra lor, la Constanţa

534
1
Daţi de gol chiar de miros! Tineri prinşi cu droguri asupra lor, la Constanţa - whatsappimage20221029at153708-1667219233.jpeg

Articole de la același autor

În perioada 28 – 30 octombrie, peste 150 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța au fost la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică la nivelul municipiului Constanța, precum și în celelalte județe. Pe timpul desfășurării activităților specifice, jandarmii au întocmit acte de sesizare pentru deținerea de substanțe interzise, vizaţi fiind cinci tineri.

Astfel, vineri, 28 octombrie, în jurul orei 18.40, pe timpul executării serviciului în zona Parc Gară, jandarmii au observat un tânăr care a încercat să evite contactul cu aceștia. În urma interceptării și discuției purtate cu acesta, a recunoscut că are asupra lui un număr de nouă folii din material plastic în care erau ambalate substanțe vegetale cu miros înțepător, dar și o sumă de bani.

Mirosul i-a condus unde trebuia

Sâmbătă, în jurul orei 16.00, jandarmii au depistat într-o mașină staționată în zona unui hotel din stațiunea Mamaia, pe baza mirosului înțepător, specific substanțelor etnobotanice, două persoane de 22, respectiv 27 de ani, care au declarat că nu dețin și că nu folosesc substanțe interzise. În urma controlului, în autoturism au fost găsite două folii de aluminiu în care se găsea o substanță vegetală sub formă de muguri, o țigaretă artizanală și un dispozitiv tip grinder care conținea la interior fragmente vegetale de culoare verde-oliv.


De asemenea, duminică, 30 octombrie, pe plaja din zona Pescărie, a fost depistat un tânăr care iși confecționa o țigară care conținea fragmente vegetale de culoare verde-olive. Întrebat dacă mai deține și alte substanțe sau aparate de confecționat țigări, acesta a prezentat jandarmilor două pliculețe autosigilante care conțineau o substanță de culoare verde-olive, dar și două pachete care conțineau foițe și filtre folosite la confecționarea de țigări.


Având în vedere suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanțe interzise, jandarmii grupării au întocmit actele de sesizare, iar bunurile găsite asupra tinerilor vor fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.


Totodată, în ultimele 72 de ore, jandarmii au aplicat un număr de 27 sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele de conviețuire socială, valoarea sancțiunilor ridicându-se la suma de 10.600 ron.



Comentează știrea

IarbaFermecata
31 octombrie 2022
Model Viza

Si aici e iarba de iarba cu care mai visezi si de nu-ti amintesti a doua zi, dar cu o cafea mergi la munca. Aici cu pondeatie, ocazional si banii de paine sa zicem. Pai, vb. la lege acolo, Cub Cu ROSU, cum e la astia novatorii de secole ! Asta e mersul. Acuma pe strada, scoala sau pe unde o mai fi fara ROSU Legal direct cu Costel si continuam pina la Miracolul Verde si dupa aia de 3 ori repetare sa nu uite!

Pagina a fost generata in 0.5633 secunde