Handbal / Memoriu admis! SCM Gloria Buzău, calificată la „masa verde” în turul trei preliminar al EHF European League

93
Handbal / Memoriu admis! SCM Gloria Buzău, calificată la „masa verde” în turul trei preliminar al EHF European League - 1-1667220429.jpg

Articole de la același autor

Tribunalul Federaţiei Europene de Handbal (EHF) a decis, luni, 31 octombrie, să dea câştig de cauză memoriului depus, după meciul de la Malaga, de clubul SCM Gloria Buzău, a cărui echipă feminină s-a calificat astfel în turul al treilea preliminar al EHF European League la „masa verde”.

„În minutul 42 şi 12 secunde al meciului, jucătoarea cu numărul 27 a echipei spaniole a marcat un gol şi în timp ce intenţiona să o noteze în raportul de meci, delegatul EHF a remarcat că jucătoarea nu figura pe foaia oficială, deşi era înregistrată pe lista de jucătoare trimisă de Costa del Sol Malaga la şedinţa tehnică.

Tribunalul consideră că responsabilitatea de a asigura prezenţa jucătoarei pe foaia de joc este a clubului Costa del Sol Malaga, având în vedere că delegatul EHF are doar un rol administrativ. Deci, prin faptul că a semnat raportul de meci, clubul spaniol i-a confirmat corectitudinea”, au explicat reprezentanţii EHF.

Având în vedere aceste lucruri, comisia decis ca SCM Gloria Buzău să câştige la „masa verde”, scor 10-0.

Gloria învinsese cu 32-31 la Buzău, dar pierduse la o diferenţă de şase goluri, 24-30, partida din manşa a doua, de la Malaga.

În turul al treilea preliminar al EHF European League, Gloria Buzău va înfrunta pe Motherson Mosonmagyarovari KC (Ungaria).

Foto: Facebook / Gloria Buzău Handbal 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6781 secunde