Divizia A la handbal masculin, Seria B

CS Medgidia, o repriză secundă perfectă în duelul cu HC Buzău II

136
CS Medgidia, o repriză secundă perfectă în duelul cu HC Buzău II - 1-1666859870.jpg

Articole de la același autor

Handbaliştii de la CS Medgidia au păşit cu dreptul în returul Diviziei A, Seria B. Echipa antrenată de Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga a învins-o, cu scorul de 37-28 (19-12), într-o atmosferă de vis creată de suporteri la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”, pe HC Buzău II.

„Panterele” au avut un început mai lent de meci (10-8, min. 19), însă pe finalul primei reprize şi în actul secund şi-au intrat bine în rol, reuşind să construiască la poarta adversarilor multe faze frumoase şi spectaculoase.

„O primă repriză mai grea. Am făcut multe greşeli în apărare, dar în repriza a doua ne-am revenit. Avem atmosferă de Liga Campionilor în tribune, iar pentru acest lucru le mulţumim suporterilor”, a declarat antrenorul Adrian Georgescu.

În schimb, CSM Constanţa II (antrenor Enis Murtaza) a suferit o nouă înfrângere, scor 29-37 (19-20), pe teren propriu, în faţa celor de la CSU Piteşti.

Iată şi rezultatele înregistrate în celelalte partide ale rundei: CSA Steaua Bucureşti II - CS Dinamo Bucureşti II 38-37, CSM Bucureşti II - CSM Alexandria 30-34.

În clasament, CS Medgidia ocupă locul al doilea, cu 19 puncte, în timp ce CSM Constanţa II este pe poziţia a noua (ultima), cu numai trei puncte la activ. Lideră este CSM Alexandria (24 p).

Etapa viitoare (miercuri, 16 noiembrie), ambele echipe dobrogene vor evolua în deplasare. CS Medgidia va înfrunta pe CSA Steaua Bucureşti, iar CSM Constanţa II, pe CSM Alexandria.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6453 secunde