Fotbal, Conference League / FCSB, misiune infernală la Londra. Dică: „Trebuie să ieşim din teren cu capul sus”

2476
Fotbal, Conference League / FCSB, misiune infernală la Londra. Dică: „Trebuie să ieşim din teren cu capul sus” - 1-1662631577.jpg

Articole de la același autor

Echipa FCSB va întâlni, joi, 8 septembrie, de la ora 22.00, la Londra, pe West Ham, într-o partidă contând pentru prima etapă a Grupei B a Europa Conference League la fotbal.

„Obiectivul ni l-am îndeplinit, băieţii trebuie să intre să joace fotbal de plăcere la fiecare partidă. Obiectivul era să ne calificăm în grupe.

Mă bucur că am ajuns în grupele Conference League şi că întâlnim o echipă de nivelul lui West Ham. E o mândrie şi o bucurie pentru noi că suntem aici să dăm piept cu o echipă de nivelul acesta, dintr-un campionat foarte puternic. Toată lumea ştie ce adversar este, câţi bani a investit. Cred că sunt pe locul trei ca investiţii.

Eu sunt mândru că antrenez din nou în Europa. Să antrenezi la un meci cu 60.000 de oameni în tribună... ce poate să-şi dorească mai mult un antrenor? Dacă am ajuns aici, nu trebuie să facem doar prezenţă. Chiar dacă pierdem jocul, trebuie să ieşim cu capul sus”, a declarat, într-o conferinţă de presă, antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică.

Foto: Facebook / FCSB 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5306 secunde