Fotbal / Bursa transferurilor. Încă doi străini în Superligă, unul la Rapid, altul la FC U Craiova

173
Fotbal / Bursa transferurilor. Încă doi străini în Superligă, unul la Rapid, altul la FC U Craiova - 1-1662376002.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului FC Rapid Bucureşti a anunţat, luni, 5 septembrie, că şi-a asigurat serviciile fotbalistului belgian Xian Emmers (23 de ani), care a evoluat până acum de la Roda Kerkrade, în liga a doua din Olanda.

Jucătorul belgian a semnat cu gruparea din Giuleşti un contract valabil pentru următoarele două sezoane, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Mijlocaşul ofensiv a evoluat şi pentru naţionalele de juniori ale Belgiei, având prezenţe la selecţionatele U19, U18, U17 şi U16.

XXX

Clubul FC U Craiova 1948 l-a transferat pe atacantul nigerian Jibril Ibrahimi, de la FC Sfântul Gheorghe, din campionatului Republicii Moldova, costul total fiind de 250.000 de euro şi 20% dintr-un eventual transfer.

În vârstă de 19 ani, Ibrahimi a semnat pe patru ani cu gruparea din Bănie, el fiind golgheterul la zi al campionatului de peste Prut, cu cinci goluri marcate în cinci meciuri, la care se adaugă un gol în două partide jucate de FC Sfântul Gheorghe în preliminariile Europa Conference League.

Foto: Facebook / FC Rapid 1923 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7194 secunde