Fotbal, echipa naţională / Se pun în vânzare biletele pentru partidele cu Finlanda și Bosnia-Herțegovina, din Liga Națiunilor

166
Fotbal, echipa naţională / Se pun în vânzare biletele pentru partidele cu Finlanda și Bosnia-Herțegovina, din Liga Națiunilor - 1-1662036708.jpg

Articole de la același autor

Naționala de fotbal a României va disputa, în luna septembrie, ultimele două partide din grupa de UEFA Nations League:

Vineri, 23 septembrie, ora 21.45, stadionul Olimpic (Helsinki): Finlanda - România

Luni, 26 septembrie, ora 21.45, stadion Giulești (București): România - Bosnia-Herțegovina

Începând de vineri, 2 septembrie, biletele pentru cele două meciuri vor fi disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, informează Federaţia Română de Fotbal.

Finlanda - România

Prețul unui tichet este de 171 de lei (35 euro), iar data limită pentru achiziționarea biletelor la partida de la Helsinki este joi, 15 septembrie, ora 23:00. Livrarea biletelor către cumpărători se va face prin e-mail, în format e-ticket.

Suporterii sunt rugați să consulte periodic site-ul Ministerului Afacerilor Externe pentru noutăți privind condițiile de călătorie în Finlanda.

România - Bosnia-Herțegovina

Prețul unui tichet este de 25 de lei la peluze și 60 de lei la tribune.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor „Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.

Tot vineri, 2 septembrie, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro vor fi disponibile și biletele pentru meciurile naționalelor U21 și U20 din această lună de pe teren propriu:

Vineri, 23 septembrie, Cluj Arena (Cluj-Napoca): România U21 - Spania U21

Luni, 26 septembrie, stadion „Francisc Neuman” (Arad): România U20 - Germania U20

Marți, 27 septembrie, stadion „Dr. Constantin Rădulescu” (Cluj-Napoca): România U21 - Țările de Jos U21.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro / Răzvan Păsărică / Sport Pictures 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5137 secunde