Primul număr din noua serie „Tomis – revistă de cultură” va fi lansat la Muzeul de Artă

299
Primul număr din noua serie „Tomis – revistă de cultură” va fi lansat la Muzeul de Artă - copertatomis-1666860583.jpg

Articole recomandate

La 12 ani de la desființarea prestigioasei publicații culturale, după 12 ani de eforturi discrete sau evidente, „Tomis” revine cu o redacție ce reunește membri ai vechii echipe și nume noi, cu un concept grafic actualizat și ambiția firească de a pune, din nou, orașul Constanța pe harta revistelor culturale românești de anvergură.

Alina Costea, Mirela Stângă, Livia Ștefan, Zoe Caraiani, Claudiu Komartin, Marius Pârlogea și Vasile Filip sunt cei care alcătuiesc redacția noului Tomis, echipa fiind condusă de cel care a fost redactor-șef și în momentul desființării vechiului Tomis, Bogdan Papacostea, iar responsabil de prezența on-line a publicației este George Șorodoc.

Revista va apărea cu ritmicitate lunară și este destinată unui public eterogen prin articolele cu adresare generoasă pe care le propune.

Lansarea revistei, la care vă invităm cu plăcere, va avea loc vineri, 28 octombrie, ora 18, la Muzeul de Artă Constanța.

Cu acest prilej va avea loc un eveniment artistic-manifest ce va reuni stiluri muzicale de inspirație diferită: pianistul Andrei Irimia și rapperul Psihotrop vor crea împreună un moment de improvizație unic. Scena va fi însoțită de proiecții ce vor avea în centru grafica revistei Tomis.

După spectacol, invitații vor avea ocazia să socializeze însoțiți de vinurile Cramei Histria.

„Tomis - revistă de cultură” este o publicație finanțată de Municipiul Constanța, prin intermediul Fundației Pontica.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8456 secunde