Evenimente sportive la Constanţa. Jandarmii constănţeni sunt la datorie, în acest sfârşit de săptămână

313
3
Evenimente sportive la Constanţa. Jandarmii constănţeni sunt la datorie, în acest sfârşit de săptămână - xevenimentesportivejandarmi-1666346666.jpeg
Jandarmii constănţeni sunt la datorie în acest sfârşit de săptămână.


Pe lângă celelalte misiuni specifice la obiectivele din competenţă, jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în acest weekend pentru a se asigura buna desfăşurare şi siguranţa cetăţenilor prezenţi la următoarele manifestări sportive:


Meciurile de fotbal:


F.C.V Farul II Constanţa – Recolta Gheorghe Doja, desfăşurat pe Stadionul Central din cadrul Complexului Sportiv Academia Gheorghe Hagi Ovidiu;


C.S. Gloria Albeşti - F.C. Voluntari II, desfăşurat Stadionul Central Albeşti;
Meciurile de handbal:


C.S.M. Constanţa – C.S.M. Bacău, desfăşurat la Sala Sporturilor Simona Amânar din municipiul Constanţa;


C.S.U. Neptun Constanţa – S.C.M. Gloria Buzău, desfăşurat la Sala Sporturilor Simona Amânar din municipiul Constanţa;


C.S.M. Constanţa – A.C.S.H.C. Buzău, desfăşurat la Sala Sporturilor Simona Amânar din municipiul Constanţa;


Meciul de baschet:


C.S.M. Constanţa – B.C. Sirius Mureşul Târgu Mureş, desfăşurat la Sala Sporturilor Simona Amânar din municipiul Constanţa;
"Rugăm suporterii echipelor menţionate şi celelalte persoane prezente la evenimentele în cauză să adopte un comportament civilizat, iar în cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea sau liniştea publică să semnaleze acest aspect forţelor de ordine.", transmit reprezentanţii Jandarmeriei Constanţa. 




Comentează știrea

Adi
21 octombrie 2022
Ca pe hotii de cai

Nu mai veneam de mult timp la meciurile de handbal masculin (prima liga) gazduite la Sala Sporturilor. De ce ?? Pentru ca acei oameni pusi la intrare, te cauta ... de ce anume, nu stiu ?!!, chiar si in gentuta de acte. Sa le arat lor ce am eu in gentuta. O gentuta in care imi tin actele, telefonul si ochelarii, ca marime ..... de vreo 20cm pe 12cm. Ce ar putea sa contina o mica gentuta ?? Si daca ii intrebi cu ce drept vor sa se uite in gentuta proprie ..... iti raspund pe un ton de parca as fi caine. Si iti arata usa. OK. Deci .... ca sa nu fiu bataia lor de joc ..... prefer sa nu mai vin la meciuri. Oricum si cu mine si fara mine ...... tot o apa si un pamant ..... dar cel putin nu ma enervez pe degeaba. PS Nu am nimic impotriva acelor persoane de alta culoare a pielii, sau etnie ..... dar la usa de intrare vroia sa ma controleze o persoana, cu un handicap la picior, ( cred ca este rrom .... nu stiu ce este) de care sunt sigur ca nu are vreo calitate oficiala ...... pentru ca am intrebat UN OFICIAL al clubului de handbal. Deci .... onor club de handbal masculin constantean ..... te intrebi de ce nu ai multi suporteri in sala. NU TE MAI INTREBA ..... ESTE VINA TA.

1Adi
21 octombrie 2022
Jandarmii?

E plina tara de tot felul de ciudati, unii trecuti prin scoala pe principul "cel de sus cu mila" si noi distinsii profesori sa nu mai avem parte de. Aici e si ciudatul sef la regula, nici el nu stie ce borboroseste pe hirtie ca acolo e biata dactilografa care incearca sa puna in ordine cu sens cuvintele. Din cite stiu la "Jandarmi" sint reguli bune inca, dar poate la diferiti subcontractori "tot felul de societati de paza" unde ciudatul pe salariul minim capata prestanta propriului miros. Aici e poate si vina clubului la contract, adica nu sta nimeni de trestie din balta cu broste raioase la intrare in ghena. Ce sa zic, e si aici solutie dar e cu un consum mare de nervi si poate nu se merita. Apelati politia ca nu e normal cum spuneti ca se procedeaza.(dar si la politie au si ei acuma una peste alta). Legal inseamna limitarea accesului si implicit clubul defavoritat (prin banii de bilete). Sintetic, sint prea multe in neregula pe la noi, de nici nu sti cu ce sa mai incepi.

1Adi
21 octombrie 2022
Alte Exemple cu Ciudati

Unul e din Bucuresti la o firma multinationala foarte cunoscuta. Aici am gresit si eu, ca am predat CI-ul pt. mizeria lor de card de acces. (pt. un interviu si nu am dorit atunci sa intru in discutii contradictorii, dar acuma la o analiza atenta mai bine reactionam atunci ... era acum vre-o 10 ani). Alt ex. e cu o firma din Constanta ce avea sediul pe bd.-ul Mamaia intr-o spatiu inchiriat pe o cladire cu un "nume oarecum vazut de trecatori" (au si astia si paza etc). Pai la intrare, o doamna de la poarta imi zice ca nu pot sa intru pina nu-i arat CI-ul. Era angajata "cladirii" si daca nu vreau sa arat CI sa sun pe unFoarteImportantBroscoiRaios ca altfel nu se poate. Am intrat si fara CI dar cu multa scarba si cu 1 apel telefonic la firma unde aveam treaba (tot pt. un loc de munca ... asta era acum 5 ani dar am mai fost si inainte in cladirea respectiva cu 10 ani. Nimica nu se schimbase. ). Si acolo degeaba ai si persoane cu bun simt dar daca la conducere alti ZgirciorogiRautaciosi, pierdere de vreme.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.124 secunde