FOTO/ Eveniment important la Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța

224
Astăzi, Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța a primit vizita cursanților care participă la Cursul Superior Internațional.


Cursul Superior Internațional este organizat de către Jandarmeria Română la Școala de Aplicație pentru Ofițeri „Mihai Viteazu” și se adresează ofițerilor din forțele de securitate cu statut militar, scopul acestui curs fiind acela de pregătire a ofițerilor pentru exercitarea de funcții specifice în cadrul unui stat major internațional pe timpul misiunilor de menținere a păcii sub mandat ONU.
 
La această ediție a cursului participă un număr de 15 ofițeri din România, Franța, Italia, Moldova, Mali, Madagascar, Iordania, Senegal, Palestina și Tunisia.


Pe timpul vizitei, cursanții au vizionat filmări din misiuni, au discutat despre specificul unității, despre modul de acțiune în diferite situații, dar și despre lecțiile învăţate pe timpul executării misiunilor.
 
De asemenea, în cadrul unei expoziții, aceștia au putut vedea tehnica și materialele din dotarea jandarmilor.
La finalul vizitei, toți participanții s-au declarat mulțumiți de informațiile aflate și au fost încântați de tehnica și echipamentul din dotarea jandarmilor constănțeni.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8032 secunde