Droguri găsite asupra a doi tineri, în cartierul CET al Constanței

213
Droguri găsite asupra a doi tineri, în cartierul CET al Constanței - xjandarmidroguri-1666002190.jpeg

Articole de la același autor

În seara zilei de sâmbătă, 16 octombrie, în jurul orei 20.30, în timp ce se afla în cartierul constănțean CET, atenția patrulei de jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Tomis” a fost atrasă de doi tineri, care fumau la o intrare în scara unui bloc. Dar și de faptul că, la vederea oamenilor legii, unul dintre tineri a aruncat ceva. Jandarmii au verificat zona și au găsit două pliculețe transparente, care conțineau fragmente vegetale de culoare verde maroniu, despre care tânărul care le-a aruncat a susținut că... nu știa nimic! Urmare a controlului corporal, asupra celui de al doilea tânăr au fost găsite 10 pliculețe transparente care conțineau fragmente vegetale de culoare verde maroniu, asemănătoare cu cele aruncate, despre a susținut că sunt pentru relaxare.

Având în vedere suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanțe interzise, jandarmii grupării au întocmit tinerilor actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere si consum de substante psihotrope conform Legii 143/2000, iar bunurile găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Menționăm că în ultimele șapte zile, jandarmii Grupării Mobile Constanța au executat peste 50 de misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice pe timpul cărora au întocmit două acte de sesizare pentru trei tineri depistați având asupra lor substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive și au aplicat un număr de 44 sancțiuni contravenționale, valoarea sancțiunilor contravenționale ridicându-se la suma de 13.600 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3274 secunde