Minor reținut pentru TRAFIC INTERNAȚIONAL DE DROGURI. Avea acasă un depozit cu oxycodonă, cocaină și ketamină

128
Minor reținut pentru TRAFIC INTERNAȚIONAL DE DROGURI. Avea acasă un depozit cu oxycodonă, cocaină și ketamină - xdroguriflagrant2-1663751814.jfif
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. Constanța, au realizat o acțiune în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc, respectiv trafic de droguri de risc și mare risc. Un bărbat a fost reținut.

În cursul zilei de marți, 20 septembrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate au depistat, în flagrant delict, în municipiul Constanța, un minor de 16 ani, imediat după ce ar fi ridicat un colet poștal, ce conținea două sticle de culoare maro, etichetate „Oxycodone”. Ulterior, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, la locuința celui în cauză, în urma celor două acțiuni fiind ridicate droguri de risc și mare risc: 505,3 ml de lichid incolor de conține ca substanță activă oxicodonă, 24 de comprimate ce conțin ca substanță activă clonazepam, 19 comprimate în care s-au pus în evidență clonazepam, cocaină și ketamină, precum și un fragment de comprimat ce conține ca substanțe active clonazepam și cocaină.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța a dispus reținerea minorului, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Pagina a fost generata in 0.6409 secunde