Sancțiuni drastice pentru DROGURI și ALCOOL LA VOLAN, pe șoselele din Constanța

386
Sancțiuni drastice pentru DROGURI și ALCOOL LA VOLAN, pe șoselele din Constanța - xprioritate-1663243609.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier au desfășurat, miercuri, 14 septembrie, o acțiune pe linia verificării modului de respectare a legislației privind acordarea priorității de trecere a pietonilor și a autovehiculelor, precum și a respectării culorii roșie a semaforului.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.500 de lei. Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 18 permise de conducere, dintre care 17 pentru neacordarea de prioritate pietonilor angajați în traversare pe marcajul pietonal și unul pentru neacordarea de prioritate autovehiculelor.

De asemenea, consumul de alcool și substanțe psihoactive a fost în atenția polițiștilor rutieri. În noaptea de 14 spre 15 septembrie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Naționale și Europene - și ai Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii consumului de băuturi alcoolice și substanțe psihoactive la volan, pe DN 22, respectiv DN 2A. În urma activităților, polițiștii au aplicat 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 7.300 de lei.

Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5772 secunde