Amenzi de zeci de mii de lei, aplicate pe străzile din Constanța și Mangalia

129
Amenzi de zeci de mii de lei, aplicate pe străzile din Constanța și Mangalia - xactiuniiar-1662636065.jpg

Articole recomandate

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au desfășurat, miercuri, 7 septembrie, o acțiune pe linia modului de respectare a legislației rutiere privind neacordarea priorității de trecere a pietonilor, autovehiculelor și respectarea culorii roșie a semaforului electric. Astfel, au fost legitimate aproximativ 30 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 20 de vehicule. În urma activităților, polițiștii au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 12.000 de lei, toate la O.U.G. 195/2002. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării, 11 permise de conducere, dintre care șase pentru neacordare prioritate pietoni, două pentru neacordare prioritate auto, una pentru nerespectarea semnificației culorii roșie a semaforului, una pentru circulația pe sens opus și una pentru viteză.

De asemenea, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție, împreună cu jandarmi și polițiști locali au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea faptelor cu caracter antisocial, precum și pe linia respectării legislației rutiere. Astfel, au fost legitimate aproximativ 60 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 30 de vehicule. În urma activităților, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 9.000 de lei, dintre care 9 la Legea 61/1991 și 5 la O.U.G. 195/2002.

La rândul lor, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia, Biroului de Poliție Vama Veche - 2 Mai și Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au desfășurat acțiuni și activități pe linia prevenirii furturilor în zona plajei și zona adiacentă și din spațiile de cazare, depistarea persoanelor care expun animale la căldură excesivă și a conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 90 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 40 de vehicule. În urma activităților, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 7.500 de lei, dintre care 3 la Legea 61/1991 și 9 la O.U.G. 195/2002.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3287 secunde