Marcel Ciolacu, declaraţii despre majorarea pensiilor

196
Marcel Ciolacu, declaraţii despre majorarea pensiilor - marcelciolacu21-1662636192.jpg
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, în legătură cu propunerea de majorare a pensiilor anunţată de ministrul Muncii, că el şi premierul Nicolae Ciucă văd necesitatea de a fi pensiile majorate, însă nu au înaintat niciun procent în acest sens, în timp ce prim-ministrul a menţionat că este vorba despre o decizie responsabilă şi nu trebuie lansate cifre care nu se susţin pe date din buget.

"Important e că atât eu, cât şi domnul prim-ministru vedem această necesitate de a fi pensiile majorate. Mai mult, cred că ar trebui, domnule prim-ministru, primul an de mult timp, să începem discuţia şi să intrăm cu legea bugetului în Parlament din luna noiembrie, odată cu a doua rectificare, astfel încât să fie un semnal clar de stabilitate şi predictibilitate şi vom veni, sunt ferm convins, cu toate aceste lucruri", a afirmat Ciolacu într-o declaraţie de presă susţinută împreună cu premierul Nicolae Ciucă, preşedinte al PNL, în legătură cu majorarea pensiilor.


Întrebați de procentele de majorare a pensiilor înaintate în spațiul public, Ciolacu a răspuns: "Nici eu, nici domnul prim-ministru nu am înaintat niciun procent. Asta nu înseamnă că nu cunoaștem cine a înaintat. Decizia, totuși, o să fie la domnul prim ministru, la mine, cât și la domnul Kelemen Hunor, co-președinții acestei Coaliții".



Premierul Nicolae Ciucă a spus că proiectul bugetului pe 2023 urmează să fie înaintat în noiembrie spre aprobare Parlamentului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5596 secunde