Marcel Ciolacu: "PSD va proteja românii şi companiile ce produc în România"

111
Marcel Ciolacu:
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că partidul său va lua toate măsurile pentru a-i proteja pe cetăţeni şi companiile care produc în România, astfel încât să facă faţă situaţiei produse pe fondul crizei energetice.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, liderul social-democrat a anunţat că Guvernul va adopta soluţii corecte pentru a stopa lăcomia „Băieţilor deştepţi din energie”.


„PSD îi va proteja atât pe români, cât şi companiile care produc în România pentru a rezista şocurilor produse de criza energetică! În urma insistenţei noastre, Guvernul va adopta rapid soluţiile corecte care să apere populaţia şi economia pe timpul iernii şi să pună capăt lăcomiei noilor băieţi deştepţi din energie. PSD a insistat ca cetăţenii să plătească în continuare, în această iarnă, preţuri plafonate la energie şi gaze. La fel şcolile, spitalele, căminele de copii şi de bătrâni şi alte instituţii publice cu un rol social major. IMM-urile şi firmele din industria alimentară sunt pentru noi o prioritate strategică, de aceea consumul acestora trebuie compensat în proporţie de 85%. Este singura soluţie pentru a ne putea susţine economia, locurile de muncă şi necesarul de hrană al ţării”, a transmis Marcel Ciolacu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7801 secunde