X

Primul greu al PSD care vorbește despre ruperea coaliției cu PNL

131
Primul greu al PSD care vorbește despre ruperea coaliției cu PNL - psdzetea-1661260632.jpg
În momentul în care PNL ar demonstra că nu este un partener corect și nu ia decizii în favoarea românilor, acesta poate fi unul dintre motivele pentru care PSD spune: „Domnule, așa nu putem să mergem înainte”, declară la RFI vicepreședintele social-democrat Gabriel Zetea.


Întrebat dacă, în opinia sa, coaliția PSD-PNL-UDMR va exista până la alegerile din 2024, Gabriel Zetea a răspuns afirmativ.

„Da, va exista. PSD și-a propus să intre la guvernare și a acceptat să intre la guvernare într-un moment extrem de dificil pentru România. Era și un moment extrem de dificil pentru PNL, dacă vă aduceți aminte, la finalul anului trecut, cota de încredere pe care o avea PNL. Ei, uite că intrarea PSD la guvernare a generat stabilitate, pentru că pe lângă crizele economice, sanitare, peste care trecea România, o criză politică nu ar fi făcut decât să pună paie pe foc. Ne-am asumat în acel moment că nu vom fi un partid de Opoziție care să stea deoparte și să critice, fără să-și asume rezolvarea problemelor, chiar dacă asta înseamnă și costuri electorale. Vom merge împreună până în 2024, pentru că PSD este un partener loial, de cuvânt, în special față de români”, afirmă Zetea, informează AgerpresComentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7437 secunde