Marcel Ciolacu amenință cu alegeri anticipate dacă nu ajunge prim-ministru anul viitor

79
Marcel Ciolacu amenință cu alegeri anticipate dacă nu ajunge prim-ministru anul viitor - ciolacuameninta-1660054904.jpg
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți, într-o conferință de presă la Parlament, că, dacă nu se va face rotativa în ceea ce privește premierul, nu e altă variantă decât alegeri anticipate. Liderul PSD a spus că protocolul coaliției e clar.

„E o onoare să fii prim-ministru. Dacă colegii mei vor considera că eu trebuie să fiu, eu o să fiu. Categoric. Haideți să nu comentez cum se trezește unul într-o vacanță pe plajă să spună. Protocolul e clar, dacă nu se va face această rotativă nu e altă variantă decât alegeri anticipate”, a declarat liderul PSD.

Deputatul de Iași Alexandru Muraru a declarat în weekend, pentru news.ro, că a schimba un premier cu un an înainte de alegeri, în plin conflict la marginea granițelor României, nu ar fi un semnal bun.

„Şi Marcel Ciolacu a spus la un moment dat, înainte ca premierul Nicolae Ciucă să fie şi preşedinte PNL, că, dacă lucrurile merg bine în coaliţie şi la guvernare, nu este sigur că va mai fi realizată rotativa”, a spus Muraru. Pagina a fost generata in 0.9355 secunde