Florin Cîțu critică propunerile PSD: "Ciolacu nu vrea să-şi impoziteze propriul salariu"

135
Florin Cîțu critică propunerile PSD:
Politica fiscală nu se face ca la piaţă, cu ţopăieli fiscale, aşa cum au făcut Dragnea şi Ponta şi au distrus economia, ci cu strategie şi viziune pe termen lung, a declarat preşedintele Senatului, Florin Cîţu. El a criticat propunerile venite dinspre PSD, dar și lipsa unui plan pentru reducerea inflației.


„Am auzit iarăşi o chestie foarte interesantă, că se impozitează tot ce este peste salariul preşedintelui României. Foarte interesant că domnul preşedinte Marcel Ciolacu are salariul sub preşedintele României, deci nu vrea să-şi impoziteze propriul salariu, aşa mă uit la aceste discuţii. Nu aşa se face politica fiscală, nu aruncăm câteva chestii în spaţiul public - sunteţi de acord cu 6.000, cu 3.000, nu suntem la piaţă, astea sunt ţopăieli fiscale, nu aşa se face, a făcut şi Dragnea aşa, a făcut şi Ponta şi au distrus economia. Au venit liberalii în 2019, am eliminat toate acele tâmpenii şi am pus economia pe făgaş normal, cu venituri de la buget mai mari, ca procent din PIB, nu doar venituri de la buget mai mari”, a declarat Florin Cîţu, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă ar fi de acord cu o deducere sub pragul de 6.000 de lei.

El a reiterat că este îngrijorat de faptul că nu există o strategie prin care să fie redusă inflaţia sub 10% anul acesta.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.3043 secunde