Primarul Vasile Delicoti, bulversat de foşti colegi! "Oare când era mai bine?"

1882
1
Primarul Vasile Delicoti, bulversat de foşti colegi!
Comuna Poarta Albă este administrată de 14 ani de zile de Vasile Delicoti, primarul de la PNL, care are grijă de toate aspectele şi de siguranţa şi liniştea cetăţenilor. Delicoti are mai multe proiecte în plan pe care vrea să le finalizeze până îşi va termina şi acest mandat, iar edilul pare că este foarte sigur pe ceea ce face.

În Poarta Albă se asfaltează drumuri şi se implementează şi alte proiecte importante. „Am asfaltat 4 kilometri de drum din 15. Pe următorii îi asfaltăm până la finalul anului, cel târziu în primăvară, în funcţie de vreme. Acum lucrăm la dispensar. Vom face un centru medical mai mare unde se vor găsi dispensarul şi farmacia. Acesta va fi în cartierul Poarta Albă Nord. Suntem deja la acoperiş. Undeva în luna septembrie suntem gata cu el. La reţeaua de gaze încă nu ne-am racordat. Doar ce am semnat cu POIM. Noi, ceea ce facem, facem pe fonduri europene, nu gratis de la statul român. Avem un proiect de 10 milioane de euro care constă în alimentare cu gaze, taxe de reglare şi măsurare a presiunii. A semnat toată lumea, inclusiv eu, ca primar. Acum mai aşteptăm să semneze şi ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene. Probabil o va face într-un cadru oficial. Noi avem licitaţia gata. Constructorul este deja desemnat”, a declarat Vasile Delicoti.


Pe de altă parte, el spune că este iubit de oamenii din comună, mai ales că aceştia l-au ales pentru a patra oară să le fie primar.

„Dacă vine vorba de sală de sport sau de stadion, la noi nu este cazul. Acestea sunt făcute de 10-15 ani. La şcoală o să facem un corp nou. Am reabilitat un corp existent şi în acest corp nou, la demisol şi parter, vom avea sala de sport cu vestiare cu tot. La etajul 1 vom avea săli de clasă. La noi, toţi elevii învaţă dimineaţa. Nu există schimburi. Acest lucru ajută foarte mult la procesul de educaţie pentru că aceşti copii dau randament dimineaţa. Oamenii sunt mulţumiţi dacă m-au ales de patru ori. Fiecare om decide atunci când este singur cu el în cabina de vot. Dacă ne raportăm la cum am preluat localitatea, care nu avea nimic, bănuiesc că acum oamenii sunt mulţumiţi. Am terminat de făcut trotuarele, acum mai avem creşa. Ne cam chinuim cu ea. Constructorul este mai slăbuţ, dar aşa sunt licitaţiile la noi. Preţul mai mic ne-a dat peste cap şi ne-am trezit cu constructori care nu ar fi trebuit să fie pe piaţă, dar asta este. Au dreptul conform legii”, a adăugat Vasile Delicoti.


Edilul ne-a mai prezentat câteva proiecte prin care vrea să ridice statutul comunei Poarta Albă din mai multe puncte de vedere.

„Aşteptăm să se deschidă noile finanţări pe AFIR şi pe Programul Naţional Strategic. Proiectele pe care le avem acum sunt în lucru, sunt finanţate. Nici nu prea mai avem mare lucru de făcut. Canalizare avem peste tot, apă, drumuri, grădiniţe. Avem patru grădiniţe şi una este goală. Pe aceea o vom face afterschool. Acum vrem să înfrumuseţăm şi comuna din punct de vedere estetic. Mă refer aici la spaţii verzi, flori, sunt mai multe de făcut”, a spus Delicoti.

Atunci când vine vorba de Consiliul Local Poarta Albă, Vasile Delicoti spune că nu întâmpină mari probleme, însă recunoaşte că foştii săi colegi de partid îl blamează ori de câte ori au ocazia.


„Avem majoritate în Consiliul Local. Nu întâmpin mari probleme. Există într-adevăr ipocriţi. Oameni care au fost în echipa mea şi atunci totul era roz, acum, dacă au trecut de partea cealaltă, acelaşi lucru pe care ei îl considerau roz nu mai este valabil. Mă consideră o jigodie şi orice fac nu e bine. Dar aşa e omul. Nu ai ce să faci. Am o colaborare foarte bună cu ceilalţi. Fiecare avem ideile noastre şi doctrina noastră. Foştii mei colegi consideră că nu este bine ceea ce fac. Sunt bulversat, oare când era mai bine? Atunci când erau cu mine sau acum, când sunt împotriva mea?”, se întreabă Vasile Delicoti.



Comentează știrea

admiratoare
17 iunie 2022
poveste adevarata

Ce mai da domnul primar de pamant cu statul roman!Pai ,mai primarasule,de unde ai avut bani de asfaltare,nu gratis de la statul roman?Noroc cu Citu,ti-a dat bani ,ca mai apoi,ca o jigodie ce stim cu totii ca esti,l-ai matrasit.Dupa 14 ani ai reusit sa asfaltezi 4 km ,minunatule!Chiar esti o jigodie ,una chiar ordinara!

Pagina a fost generata in 0.2709 secunde